Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran...

Asgari ücret ve emekli aylıklarına yeni yılda gelecek zam konusu kulislerde tartışılmaya başladı. Ekonomi yönetimi, asgari ücretin, beklenen enflasyon oranı olan yüzde 25 civarında artırılmasını, AK Parti yönetimi ise daha yüksek oranda zam yapılmasının gerektiğini düşünüyor. Emekli aylıkları ile ilgili olarak ise AK Parti’deki genel görüş, son altı aylık enflasyon oranındaki artış dışında bir artışın öngörülmediği yönünde...

Yeni yıl yaklaştıkça asgari ücret ve emekli aylıklarına yapılacak zamlar konusunda kulislerde rakamlar da konuşulmaya başladı.

Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Poğaça yaparken uygulamanız gereken aşçılık önerisi. Kıyır kıyır olacak ve dağılmayacak Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Araç sahipleri kara kara düşünüyor! Kış lastikleri cep yakıyor EPDK’dan kritik karar! Elektriğe gizli zam yolda!