Asgari ücret kaç lira olacak? 2025 yılı asgari ücret için 3 rakam ortaya çıktı

2025 yılına doğru geri sayım başlarken, milyonlarca çalışan yeni asgari ücretin ne kadar olacağı konusunda büyük bir merak içinde. Ekonomik göstergeler, enflasyon oranları ve hayat pahalılığı tartışmaları ışığında, asgari ücretin ne kadar artacağına dair kulislerde çeşitli tahminler dolaşmaya başladı. Çalışanlar, geçim koşullarını iyileştirecek bir artış beklentisiyle hükümetin yeni yılda yapacağı resmi açıklamaları yakından takip ediyor.

Ocak ayında gerçekleştirilen yüzde 49’luk zamla 17.002 TL'ye çıkan asgari ücrete, temmuz ayında herhangi bir artış yapılmaması ve enflasyonun getirdiği yük nedeniyle vatandaşlar, yıl sonu zammı konusunda büyük bir beklenti içerisine girdi.

Ne kimyon ne de karbonat – Kuru fasulyede gram gaz bırakmayan tek malzeme Dev hisseler listede! Bedelsiz sermaye artırımı yapacak 49 şirket açıklandı Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Zam pompaya yansıdı: İşte 2 Ekim güncel akaryakıt fiyatları... Pastane ustaları söylemek istemiyor. İşte dağ gibi kabaran poğaçanın sırrı Hükümet düğmeye bastı: Emekli maaş farkıyla ilgili düzenleme geliyor