Asgari ücret hedef enflasyona göre belirlenseydi 2024 yılında ne olurdu? İşte yanıtı...

2025 yılında uygulanacak asgari ücretin hedef enflasyona göre mi gerçekleşen enflasyona göre mi belirlenmesi gerektiği konusunda ekonomistler de ikiye bölündü. Eğer asgari ücret sadece hedef enflasyona göre artırılsaydı 2024 yılında 20.002,50 TL olan brüt asgari ücret 5.467,36 TL'de kalacaktı.

Milyonların gözü kulağı yeni yılda asgari ücrete yapılacak zam oranına çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2025 yılında uygulanacak asgari ücreti aralık ayında belirleyecek. Toplantı tarihi yaklaşırken asgari ücretle ilgili tartışmalar hızlandı, tahminler peş peşe geliyor.

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Taste Atlas dünyanın en iyi 10 kuruyemişini açıkladı! Türkiye’den iki lezzet listede