Apple'da yüzde 100 zam: Bugünden itibaren geçerli olacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon, ürün ve hizmet fiyatlarında ardı ardına zamları tetiklerken, yerli ve yabancı firmalar da fiyat politikalarını yeniden gözden geçiriyor. Son zam kararı ise dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple’dan geldi.

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Apple, Türkiye’de artan enflasyon ve yükselen maliyetler nedeniyle fiyatlarına yeni bir zam dalgası ekledi. Şirket, telefon ve bilgisayar fiyatlarındaki artışların ardından, Apple kullanıcılarının vazgeçilmezi olan iCloud hizmetlerine de yüzde 100’e varan oranlarda zam yaptığını duyurdu.

Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu ; Listede Türkiye’den sadece 1 il var. A101 market 12 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Kocaeli ve Adana’nın incisiydi! Yerli petrokimya devi konkordato ilan ettiğini duyurdu İBB zamlar sonrasında harekete geçti ; Başvuru yapan herkese ücretsiz gönderilecek 12 Eylül güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları... A101 market 12-18 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı!