Altında Fed rüzgarı: Yükseliş sürecek mi? Gram altın yıl sonunda ne kadar olur? Uzmanından tahmin

Geçen hafta küresel piyasaların para politikalarının yönü hakkında ipuçları aradığı Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’nda dünyanın önemli merkez bankası yetkilileri faiz indirimine başlayacakları veya gelecek aylarda indirime devam edecekleri sinyalini vermişti.

Piyasaları rahatlatan ilk mesaj da Fed Başkanı Jerome Powell’dan gelmişti. Powell, burada yaptığı konuşmada “Para politikasının ayarlanması için zaman geldi” dedi ve eylülde olası faiz indirimini işaret etti.

Powell’ın faiz indirimi çıkışına Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi’nin birkaç üyesi de katıldı. Benzer şekilde, İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey de kalıcı enflasyon risklerinin azaldığına dikkat çekerek daha fazla faiz indirimine açık olduklarının sinyalini verdi.

Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?