AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada

Asgari ücret görüşmelerinde geri sayım devam ederken yapılacak zam için kamuoyunda tartışmalar şimdiden başladı. AK Parti kulislerinden sızan bilgilere göre, parti içinde zam konusunda en çok tartışılan iki ihtimal var. Partililer, '2024 yıl sonu enflasyonu oranında mı, 2025 yılında beklenen enflasyon oranında mı' zam yapılacağını tartışıyor.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun 2025 yılında geçerli olacak maaşları belirleyecek toplantısı yaklaşırken, zammın ne kadar olacağı ile ilgili tahminler de gelmeye devam ediyor. Yapılacak zammın yüzde 25 ile sınırlı kalacağına ilişkin beklentiler tartışma yaratıyor.  

İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi