2024 Şahin Müzayedesi: En pahalısı 106 bin dolara alıcı buldu

Alanının en büyük etkinliği

Dünyada alanının en büyük etkinliği olan uluslararası şahin üretim çiftlikleri müzayedesi, bu yıl katılan çiftliklerdeki gelişimi ve çeşitliliği ortaya koydu.

Müzayedede, yerel üretim çiftliklerinin katılımındaki gözle görülür büyümenin yanı sıra şahincilik alanında yatırımı desteklemek için yeni ufuklar açmayı ve yatırımı desteklemek için yeni ufuklar açmayı başardı.

Buna yerel üretim çiftliklerinin katılımında gözle görülür bir büyüme eşlik etti. Müzayedede en iyi üretim uygulamalarını öğrenen, müzayedeye katılan önde gelen üretim çiftlikleri ile deneyim ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu