2024 Şahin Müzayedesi: En pahalısı 106 bin dolara alıcı buldu

Bazı şahinlerin, 11 müzayede gecesi boyunca sergilendiğini aktaran Tavil, bazılarının da uluslararası müzayedeye akın eden katılımcı çiftliklerin stantlarında görücüye çıktığını ifade etti.

Tavil, şahin meraklılarından gelen yoğun talep sonucunda katılımcı çiftliklerin, nadir türlerle tedariklerini artırmasının dikkati çektiğini belirterek, kulübün teşvikiyle, 28 Kasım'da yerli ve yabancı şahin avcılarının katılımıyla başlayacak "Kral Abdülaziz Şahinleri Festivali"nde müzayede şahinlerine büyük ödüller veren turlar tahsis edildiğini aktardı.

Açık artırmada şahin üretim çiftlikleri için 2024 yılında düzenlenen uluslararası müzayedede 400 bin riyal (yaklaşık 106 bin dolar) ile en pahalı şahinin bu yıl ABD'deki Pacific Northwest Çiftliği'nden "Triangle Gyr" (Ultra Beyaz) türünde olduğunu belirten Tavil, bu etkinliğin yerel ve uluslararası şahin ve üreticilerini bir araya getiren doğrudan ve hızlı rekabetçi bir müzayede olduğunu, açık artırmanın canlı yayın ve kulübün sosyal medya platformlarındaki resmi hesaplarında yayımlandığını kaydetti.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu