2024 plaj tarifesi belli oldu: 225 Euro da 7 bin TL de isteyen var! İşte bölge bölge fiyatlar...

Yaz tatilinin başlamasıyla özel plajlardaki tarifeler belli oldu. En uygun beach fiyatlarında geçen seneye oranla yüzde 66 ila 140 arasında artış var. Bu yıl Bodrum’da denize girmek için kişi başı 225 Euro isteyen işletme de var, 600 TL talep eden de.... Çeşme’de ise fiyatlar 500 TL’den başlıyor, 3 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor. Bazı plajlar ise hem giriş ücreti hem de harcama limiti almıyor.

Hem Kurban Bayramı tatilinin, hem de yaz aylarının gelmesiyle gözler plajlara çevrildi. Peki bu yaz plaj tarifesi nasıl? Gözde tatil bölgelerinden Bodrum, Çeşme, Fethiye ve Marmaris’te plaj ücretleri ne kadar? Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kimi giriş ücreti almazken, kimi hem giriş ücreti, hem de yiyecek ve içecek için harcama limiti koymuş. Bodrum ve Çeşme’deki lüks hizmet veren bazı mekanlar ise Euro ile ücret talep ediyor. Bodrum’da denize girmek için kişi başı 7 bin TL’yi aşan ücret isteyen de var, 600 TL isteyen de. Çeşme’de ise fiyatlar 500 TL’den başlıyor 3 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor. İşte bölge bölge fiyatlar...

Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? MasterChef fırında sütlaç tarifi! Fırında sütlaç nasıl yapılır? Fırında sütlaç püf noktası Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Tarihte bugün: 24 Ekim Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI)