2021'in en iyi aktarmalı uçuşlara sahip 10 havalimanı

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) 2021'in en iyi aktarmalı uçuşlara sahip havalimanlarını listeledi. Buna göre Amerika Birleşik Devletleri'nden Dallas/Fort Worth (DFW) Uluslararası Havalimanı ilk sırada yer alırken, Türkiye'den İstanbul Havalimanı altıncı sırada yer aldı.

1. Dallas/Fort Worth Uluslararası Havalimanı (ABD)

ABD'de Teksas eyaletinde Dallas'a 24 ve Fort Worth'a 29 km mesafedeki havalimanı yıllık 42 bin 640 aktarmalı uçuş ile ilk sırada yer alıyor. 1973'te açılan havalimanı, yolcu hacmi, kalkış ve inişler açısından dünyanın en büyük üçüncü havalimanı. Ancak “The Family Vacation Guide” tarafından yapılan bir araştırmada DFW'nin ABD'de en fazla uçuş iptali veya gecikmesi olan havalimanları arasında üçüncü sırada yer aldı.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? MasterChef tulumba tatlısı tarifi! MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumbanın püf noktası!