Mevduat faizi: 1 milyon TL’nin faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka son durum

Merkez Bankası'nın son faiz artırımıyla yüzde 52'yi aşan TL mevduat faizleri, yeni yılla beraber düşüşe geçti. Faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar gerilerken; bankaların yeni oran ve getirilerini inceledik. İşte son tablo...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aralık ayındaki politika faizi artışıyla beraber, yüzde 52’yi aşan TL mevduat faizleri yeni yılda gerilemeye başladı. Bazı bankalarda 3 aya kadar vadeli mevduat faizi yüzde 40’ın altına indi.

EKONOMİ'nin özel bankalardan takip ettiği 3 aya kadar vadeli TL mevduat faizleri yılı yüzde 45-47 seviyesinde kapatırken yeni yılla birlikte yüzde 41’e geriledi. Bazı özel bankalarda ise bu oran yüzde 36- 37 seviyeleri ile yüzde 40’ın da altına indi.

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı BİM market 10-13 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: En yoksul Türkiye illeri açıklandı ; TÜİK verilerine göre bu okulu bitirenler daha fakir A101 market 10 Ekim 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var?