Mevlid kandili mesajları resimli - Dualı, en güzel, en anlamlı, kısa uzun Mevlit kandili mesajları

"Bu kutlu gecede, Allah dualarınızı kabul eylesin. Gönülleriniz huzurla dolsun, sevdiklerinizle birlikte hayırlı bir hayat dilerim. Mevlid Kandili’niz mübarek olsun."

"Mevlid Kandili, kalplerimizin huzurla dolduğu, duaların kabul olduğu mübarek bir gecedir. Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) doğumunu anarak, Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin. Kandiliniz mübarek olsun."

"Bu mübarek gecede, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) nuruyla aydınlanalım. Dualarımız kabul, günahlarımız affedilsin. Mevlid Kandili’nin feyzi üzerimize olsun. Hayırlı kandiller."

"Mevlid Kandili vesilesiyle, kalplerimizde huzur, evlerimizde bereket daimi olsun. Bu mübarek gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı kandiller."

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?