Mevlid kandili mesajları resimli - Dualı, en güzel, en anlamlı, kısa uzun Mevlit kandili mesajları

"Mevlid Kandili’nin feyzi ve bereketiyle gönüllerinizde huzur, hayatınızda mutluluk daim olsun. Rabbim bu mübarek gecede tüm dualarınızı kabul eylesin. Hayırlı kandiller."

"Bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde, gönüllerimize huzur, kalplerimize iman dolsun. Rabbim dualarımızı kabul, günahlarımızı affeylesin. Kandiliniz mübarek olsun."

"Mevlid Kandili vesilesiyle, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) doğumunun feyziyle dolup taşan bir kalp diliyorum. Dualarınızın kabul olduğu, huzur dolu bir kandil geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı kandiller."

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?