İş dünyası ile ilgili liderlik yönünüzü geliştirecek 7 film; Girişimcilik ruhunuz coşacak

3. THE PURSUIT OF HAPPYNESS

Yönetmen: Gabriele Muccino, 2006

IMDb: 8.0

The Pursuit of Happyness, San Francisco'da oğluyla birlikte evsiz kalan talihsiz bir girişimci olan Chris Gardner'ın gerçek hikayesine dayanmaktadır. Ana karakter Will Smith küçük oğlu uğruna imkansızı başarıyor, yoksulluktan milyoner olmaya doğru zorlu ve uzun bir yolculuktan geçiyor.

Kararlılığı ve başarılı olma arzusu sayesinde borsacı olarak bir iş bulur ve sonunda kendi aracı kurumunu açar. Filmde sayısız liderlik dersi var. Ancak, belki de en belirgin olanı azim ve özveridir. Doğru zihniyet ve yapabilirim tavrıyla, gerçek Chris Gardner her şeyin mümkün olduğunu kanıtlıyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke