IMDb verileri belirledi! Ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken 100 dizi - 3 Türk yapımı da var

Internet Movie Database yani bilinen ismiyle IMBD verilerine göre en yüksek puanı alan ve ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken 100 dizi listelendi. İşte ABD'den Japonya'ya, Almanya'dan İngiltere'ye kadar dünyanın en iyi dizileri

Dünyanın en büyük dizi film veritabı IMBD, 1990 senesindeki kuruluşundan bugüne kadar milyonlarca kullanıcısı ile bu dizi ve filmleri puanlayarak listeliyor. Son yapılan güncellemelerle beraber IMBD'ye göre ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken 100 dizi sıralandı. İşte hepsi birbirinden farklı ve senaryolarıyla büyük ilgi uyandırmış dizilerin tamamı:

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!