Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna Erol Babaoğlu dahil oldu! Erol Babaoğlu kimdir?

4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları, Epidaurus Festivali, Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali başta olmak üzere çeşitli festivallerde sahneye çıktı. Uzun yıllar Beklan Algan ve Ayla Algan'ın yanı sıra Mehmet Ulusoy, Kenan Işık, Theodoros Terzopoulos gibi yönetmenlerle çalıştı.

Sinema ve televizyon projelerinde de rol alan oyuncu, aynı zamanda yönetici ve eğitimci olarak Tiyatro Araştırma Laboratuvarı'nda (TAL) çalışmalarını sürdürmektedir. "İstanbul Drama Sanat Akademisi" Çağdaş Tiyatro Eğitim Programı Koordinatörü olarak görev aldı.

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar Kanal D dev bütçeli dizisinin final tuşuna bastı! Oyunculara final kararı tebliğ edildi Temizlik malzemeleriyle girmediği ev kalmamıştı ; Ev gereçleri devi iflas etti