Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna Burak Çelik dahil oldu! Burak Çelik kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna Burak Çelik dahil oldu. Burak Çelik dizide Kaan karakterini canlandıracak. Oyuncu ve manken olan Burak Çelik’in hayatı ve hangi projelerde rol aldığı merak ediliyor. Peki, Burak Çelik kimdir? Burak Çelik hangi dizi ve filmlerde rol almıştır? İşte detaylar…

Burak Çelik kimdir?

21 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da doğan Burak Çelik, Türk oyuncu ve mankendir.

Ordu'lu bir baba ile göçmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 2013 Best Model of Turkey ve aynı yıl katıldığı Best Model of The World birincisi. 42 ülkeden 56 modelin katıldığı Best Model of The World yarışmasında "En İyi Erkek Model" seçildi. Çelik, Karagül dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle oyunculuğa adım attı. Dizide 100 bölüm rol aldı.

Yoğurt mayalarken sulanmasını önlüyor ; Silifkeli köylülerin mayalama taktiği 15 dakika hazır Belçika muhallebisi ; Bir yiyen bir daha muhallebi yemiyor Sararan araba farlarını temizlemenin yolu ; Güneş yanıkları anında yok oluyor Bu da Türkiye'nin kahvesi! Tunceli'de yetişiyor, kilosu 400 liraya satılıyor Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Sebebi komik gelebilir ama doğru; Dev havayolu şirketi kısa süre içinde iflasını açıklayabilir!