Gizli Bahçe dizisinin konusu nedir? Gizli Bahçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Gizli Bahçe dizisinin tanıtımı yayımlandı. NOW TV ekranlarının yeni dizisi Gizli Bahçe yayımlanan tanıtımı ile gündem olurken dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki, Gizli Bahçe konusu nedir? Gizli Bahçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Gizli Bahçe dizisinin konusu nedir?

Nazlı, oğlu Memo’yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo’nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo’ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir.

A101 market 24-30 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ)