18 Ekim 2024 Cuma hutbesi konusu yayımlandı ‘‘Allah’ı, Ölümü Ve Ahireti Unutmadan Bir Ömür Sürelim’’

Kıymetli Müslümanlar!

Unutmanın en kötüsü ise kişinin Rabbini unutmasıdır. Hâlbuki nerede olursak olalım Rabbimiz bizimle beraberdir. O, “el-Habîr”dir; gizli ve açık her şeyden haberdar olandır.

Nitekim Kur’an-ı Kerim’de "Şüphesiz ki ne yerde ne de gökte hiçbir şey Allah’a gizli kalmaz.” buyrulmaktadır.

Cenâb-ı Hak; yaratan, yaşatan, yaptıklarımızı gören, söylediklerimizi işitendir. Kalplerimizden geçenleri bilen, bize şah damarımızdan daha yakın olandır. Hastalıklarımızın şifası, dertlerimizin devası, sıkıntılarımızın çaresi O’ndadır. Bütün hata ve kusurlarımıza rağmen, “Rahmân” ismiyle bizlere merhamet eden, “Gaffâr” ismiyle günahlarımızı bağışlayan, “Rezzâk” ismiyle bizleri rızıklandıran O’dur.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! Menzili en uzun elektrikli otomobil buymuş ; Bataryanın dolum tarihini unutturan 10 model Belgesel çekimi sırasında keşfedildi, bilim insanları akın akın geldi! İşte gizemli mezardaki detay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar?