Paycell’e ‘dijital varlık’ özelliği eklendi

Paycell işlem portföyüne dijital varlıkların alım satımına ilişkin ödeme hizmetlerini de dahil etti.

Haber Merkezi |

Paycell’e eklenen yeni özellik ile kullanıcılar uygulama üzerinden Colendi AŞ tarafından sunulan kripto para alım-satım hizmetlerinden yararlanabilecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, yatırım amaçlı dijital varlık alım satım hizmeti sunan bu özellik ile kullanıcıların aldıkları varlıklar, bu alanda dünyanın önde gelen kuruluşlarından olan Coinbase bünyesinde güvenle saklanacak.

Paycell uygulaması aracılığıyla alınan kripto varlıkların başkasına transferine izin verilmediğinden, kripto varlıklar güvenli şekilde sadece yatırım amacıyla kullanılabilecek.

Müşteri talep ve ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen bu servis ile Paycell kullanıcıları uygulama üzerinden kripto varlıkları 7 gün 24 saat alıp satabilecek. Diğer Paycell hizmetlerinde olduğu gibi bu servisten de tüm operatör müşterileri faydalanabilecek.

Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek