JP Morgan, kripto yatırımcılarının kafasını karıştırdı

ABD'li bankacılık devi JP Morgan, Bitcoin'in adil fiyatını açıkladı. Bankanın açıkladığı hedef ile adil fiyat arasındaki fark ise kafaları karıştırdı.

Haber Merkezi |

Kripto para piyasasında ekim ayında yaşanan pozitif seyir kasıma taşındı. Bitcoin, bu dönemde 67 bin doların üzerini görerek rekor tazeledi. Altcoinler ise sırayla sert yükselişler yaşamaya devam ediyor. Analistler, yılsonuna kadar yükselişlerin sürecebileceğini belirtiyor.

Öte yandan kripto para piyasasında yaşanan pozitif gelişmelere ve para girişlerine küresel finans kuruluşları da sessiz kalamadı.

ABD'li bankacılık devi JP Morgan, Bitcoin'in adil fiyatını 35 bin dolar olarak belirledi. Banka, şu sıralar 63 bin dolar civarında seyreden Bitcoin'de beklendiği gibi hızlı yükselişlerin olmayacağını belirtti. JP Morgan, 2022 yılında Bitcoin'in fiyatının 100 bin dolar seviyesine yükselebileceğine de değindi.

JP Morgan'ın adil fiyatı düşük tutup, hedefi yüksek tutması ise piyasada kafa karışıklığına yol açtı.

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste...