Haftanın Stratejisi: Dolarda kısa vadeli zirve neresi?

ACA Research & Consultancy Stratejisti Aylin Cevizci Akçan, geçtiğimiz haftanın en önemli iki gündemi olan Fed ve TCMB faiz kararlarını değerlendirirken; dolar, altın ve borsaya ilişkin beklentilerini de anlattı.

Haber Merkezi |

Haftanın Stratejisi' programımızın bu haftaki konuğu, ACA Research & Consultancy Stratejisti Aylin Cevizci Akçan oldu. Akçan, ABD Merkez Bankası (Fed) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faizleri nereye kadar yükseltebileceği sorusunu yanıtlarken; olası piyasa etkilerine ilişkin öngörülerini de açıkladı.

TCMB'nin faiz kararı sonrası yönünü yukarı çeviren Borsa İstanbul'da düzeltmenin devam edip etmeyeceğine yönelik analizlerini belirten ACA Research & Consultancy Stratejisti Akçan, yatırımcılara stratejik tavsiyelerde bulundu.

Akçan ayrıca, dolar/TL yükseliş potansiyeli bekleyip beklemediğini de kaydederken; altında orta vadeli beklentilerini söyledi.

Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi...