Dolar/TL bugün ne kadar? (9 Eylül 2024 dolar - Euro fiyatları)

Yeni haftaya başlarken yatırımcılar ve vatandaşların iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği altın ve döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç lira? Güncel dolar fiyatları ne? İşte 9 Eylül 2024 Pazartesi gününe ilişkin döviz kuru fiyatları...

Aleyna Harman |

Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar ve Euro'nun bugünkü fiyatlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarında "Euro kaç TL?" ve "1 Dolar kaç TL?" gibi soruları aratıyor.

İşte 9 Eylül 2024 Pazartesi gününe ilişkin dolar ve Euro fiyatları...

Dolar/TL ve Euro/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL saat 07:11 itibarıyla 34,0000 (alış) 34,0235'ten (satış) işlem görürken Euro ise aynı saat itibarıyla 37,7371 TL seviyelerinde seyrediyor.

Erdoğan mesajı verdi, kulisler hareketlendi: Kaç bakan değişecek? Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Torun Center, belediye tarafından mühürlendi! Sebebi belli oldu RTÜK yeni kararları duyurdu: Gündüz kuşağına ağır yaptırımlar geliyor Konut kiralamaya korkan yatırımcı işyeri ve ofise döndü Terör listesinde arananların ihbar ödüllerine enflasyon zammı!