Dolar/TL bugün ne kadar? (2 Ekim 2024 dolar - Euro fiyatları)

Dolar fiyatları, güne yükselişle başlamasının ardından 34,2290 seviyesinden işlem görüyor. Yatırımcılar ve vatandaşların iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği altın ve döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç lira? Güncel dolar fiyatları ne? İşte 2 Ekim 2024 Çarşamba gününe ilişkin döviz kuru fiyatları...

Aleyna Harman |

Dolar fiyatları, saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 34,2290'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Euro/TL yüzde 0,1 artışla 37,9200'den, sterlin/TL yatay seyirle 45,4910'dan satılıyor.

Dün yatay bir seyir izleyen dolar/TL, günü önceki kapanışın hemen üzerinde 34,1978'den tamamlamıştı.

Dolar endeksinde yatay seyir

Dolar endeksi dün yüzde 0,5 artmasının ardından, şu sıralarda yatay seyirle 101,3 seviyesinde bulunuyor.

Orta Doğu'daki çatışmaların durumu ve dünya genelinde enflasyonla mücadelenin resesyonla sonuçlanıp sonuçlanmayacağına ilişkin soru işaretleri varlık fiyatlamalarını zorlaştırıyor.

Dün, İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e balistik füze saldırısı başlattığını duyurmuştu.

İsrail'in karşılık vereceğine yönelik tehditleri ve İran'ın karşılık verilmesi durumunda daha şiddetli tepki verileceğine ilişkin açıklamalarının ardından bölgede gerilim yüksek kalmaya devam ediyor.

Öte yandan, dün açıklanan verilere göre ABD'de JOLTS açık iş sayısı, ağustosta 8 milyon 40 bine çıkarak piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Analistler, söz konusu verinin iş gücü piyasasında beklentilerin üzerinde bir soğuma olabileceği endişelerini beslediğini belirterek, cuma günü açıklanacak istihdam verilerinin yatırımcıların odağında kalmayı sürdürdüğünü söyledi.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!