OPEC+'ın petrol politikasına karar vermesi beklenmiyor

OPEC+'ın 1 Şubat'ta yapacağı toplantıda nisan ayı ve sonrası için petrol üretim seviyelerine karar vermesi beklenmiyor.

Haber Merkezi |

OPEC+ kaynakları, OPEC+ Ortak Bakanlar İzleme Komitesi'nin 1 Şubat'ta yapacağı toplantıda nisan ayı ve sonrası için petrol üretim seviyelerine karar vermesini beklemiyor.

1 Şubat'ta yapılacak toplantının üretim politikası konusunda karar almak için çok erken olacağını savunan kaynaklar, OPEC+'nın muhtemelen önümüzdeki haftalarda karar vereceğini ifade etti.

OPEC+ kaynaklarından biri, Komitenin toplantı sırasında esas olarak grubun üretim seviyelerini tartışacağını belirtirken, "Bir sonraki JMMC toplantısında herhangi bir öneri olmayacak" dedi.

Kaynak, OPEC+ gönüllü petrol üretim kesintilerinin bir kısmının Nisan ayına uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin kararın muhtemelen Şubat ayı sonunda alınacağını sözlerine ekledi.

2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar... Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı