Ücretsiz kısa çalışma danışmanlığı

Yeni Ekonomi Danışmanlık A.Ş, Nisan ayı boyunca işyerini kapatan veya işi durma noktasına gelen esnaf ve KOBİ’lere ücretsiz kısa çalışma ödeneği bilgi destek hizmeti sunacak.

Hüseyin GÖKÇE - ANKARA

Koronavirüsün salgın hale gelmesiyle bir çok sektörün adeta frene bastığını belirten, Yeni Ekonomi Danışmanlık A.Ş. kurucu ortağı Nazmi Karyağdı, bir çok işletmenin kapandığını, bir çoğunun da faaliyetini yavaşlattığını bildirdi.

Her türlü dayanışmanın en yüksek seviyede olması gerektiği bir zaman diliminden geçildiğinin altını çizen Karyağdı, “Biz de bu süre içinde bilhassa küçük esnafımız ve işletme sahiplerimiz için destek olmayı amaçladık. Bu zor günlerde işletme sahiplerine ve onların çalışanlarına İŞKUR tarafından sağlanan bu imkândan yararlanılabilmesi için bilgilendirmenin ve rehberlik yapmanın oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda iletilen sorulara azami 48 saat içinde cevap vermeyi hedeflemiş durumdayız" dedi.

Bu durumdaki işletmeler, www.vergialgi.net sitesindeki bu alanda hazırlanmış yazılı ve görsel içeriklere ulaşabilecekler. Veya bilgi@yeniekonomi.com.tr e-posta adresine sorularını iletebilecekler.

İşletme sahiplerinden gelecek sorular, Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Uzmanı ve yazar Ahmet Metin AYSOY liderliğindeki güçlü bir kadro tarafından cevaplanacak.

Dünyanın en zengin adamıydı: Serveti 9 ayda 30 milyar dolar eridi! Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ekrem İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması: Tam bir sefillik 'Devlet büyükleri Togg’u neden makam aracı olarak tercih etmiyor?' İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor