TVF, Turkcell'deki hisselerini satabilir: Son karar Erdoğan'da

Türkiye Varlık Fonu (TVF) bünyesindeki Turkcell hisselerinin satılacağı iddia edildi. Satışa ilişkin nihai kararı, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vermesi bekleniyor.

Haber Merkezi |

Türkiye Varlık Fonu'nun (TVF), Turkcell İletişim'deki TCELL.IS yüzde 26.2'lik hisselerini satmayı değerlendirdiği öne sürüldü.

Bloomberg'in konuya yakın kişilere dayandırdığı habere göre, TVF Yönetim Kurulu Turkcell'in hisselerini satma konusundaki resmi kararı vermek üzere.

Kaynaklardan birinin verdiği bilgiye göre, her ne kadar potansiyel müşterilerle satış için resmi olmayan görüşmeler yapılmış olsa da, TVF'nin Yönetim Kurulu'ndaki bazı kişiler Turkcell'in stratejik bir varlık olduğunu belirterek bu satışa karşı çıkıyorlar.

Son karar Erdoğan'da

Satışa dair nihai kararı, TVF yönetim kurulu başkanlığı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesi bekleniyor.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar