TÜSİAD, siyasi parti liderleriyle görüştü

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ile bir araya geldi.

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu siyasi partilerle temaslar kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Babacan da ziyaret edildi
TÜSİAD Yönetim Kurulu, Kılıçdaroğlu'nun ardından, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti.
TÜSİAD'dan görüşmelerle ilgili yapılan açıklamada, "Siyasi partilerin genel başkanları ile düzenlenen görüşme serisinde COVID-19 sonrası toparlanma süreci kapsamında ülkemizin  önündeki fırsatlar ele alınıyor. Normalleşme süreci bağlamında siyasi  partilerimizin ekonomi programları başta olmak üzere öngördükleri  programlar konusunda istişareler gerçekleştiriliyor." denildi.
İYİ Parti ve HDP'yle de görüşme yapıldı
TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu, dün ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı ziyaret etmişti.
Özgür Erdursun, asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü!