Trakya’da geçen ay 2 bin 437 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, Tekirdağ, en çok konut satışının gerçekleştiği il oldu. Verilere göre, Trakya bölgesinde haziran ayında toplam 2 bin 437 konut satışı gerçekleşti.

Haber Merkezi | İHA |

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Trakya'da haziran ayında 2 bin 437 konut satışı gerçekleştirildi. 

Konut piyasasında en yoğun satışın yaşandığı il Tekirdağ oldu

Haziran ayında Trakya Bölgesi’nde konut satışlarında önemli bir hareketlilik yaşandı. Trakya’da 2 bin 437 konut el değiştirdi. Trakya’nın konut piyasasında en yoğun satışın yaşandığı il Tekirdağ oldu. Tekirdağ’da bu dönemde bin 725, Kırklareli’nde 338 ve Edirne’de ise 374 konut satışı gerçekleştirildi.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı