Suni deri ithalatında Çin’e uygulanan önlem Yunanistan üzerinden etkisiz kılınıyor

Ticaret Bakanlığı, Çin menşeli 5903.20 Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonlu (GTİP) suni deri ithalatında uygulanan korunma önleminin, Yunanistan ve Malezya üzerinden etkisiz kılındığını tespit etti.

Haber Merkezi |

ANKARA (DÜNYA)

Ticaret Bakanlığı, suni deri ithalatında Çin’e uygulanan önlemin Yunanistan üzerinden etkisiz kılındığını tespit etti. Yaptığı inceleme üzerine, Yunanistan ve Malezya üzerinden yapılan ithalatla ilgili soruşturma açılmasına karar veren Bakanlık, bu ülkelerden yapılan ithalatta da Çin’den yapılan ithalat ta olduğu gibi dampinge karşı önlem uygulanacak.

Buna göre soruşturma süresince, Malezya ve Yunanistan’dan yapılan ithalatta, Çin’den yapılan ithalata uygulanan kg başına 1 dolar ile 2,2 dolar arasında değişen dampinge karşı önlem miktarı kadar teminat alınacak.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı