SON DAKİKA:  Kirada tavan zam oranı belli oldu

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayının enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre; iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 62,51 oldu.

Haber Merkezi |

Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK'in açıkladığı verilere göre; on iki aylık ortalamalara göre yüzde 62,51 olarak gerçekleşti. Yani iş yerlerinde tavan zam oranı yüzde 62,51 olarak uygulanabilecek.

Konut kiralarında ise yüzde 25’lik tavan zam uygulaması 2 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Bu sürenin ardından konut kiralarında da daha önce olduğu gibi; on iki aylık enflasyon ortalamasına göre tavan zam oranının belirlenmesi bekleniyor.

“Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı” Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Gayrimenkul sektörünün temsilcileri uyarıyor: Faizler düşmeden önce konutunuzu alın Almanya'da, Türk anne ve oğlunun öldüğü yangın kundaklama olabilir! Kredi çekecekler dikkat: 100 bin TL'lik kredinin toplam maliyeti ne kadar? Kiler Holding, Generali Türkiye Sigorta'yı satın aldı