Sampa, Automechanika Frankfurt'an iki ödülle döndü

Ağır vasıta yedek parça endüstrisinde küresel ölçekte faaliyet gösteren Sampa, Automechanika Frankfurt 2024’ten teknoloji ve yenilikçilik alanlarında iki ödülle döndü.

Hüseyin Gökçe |

Hüseyin GÖKÇE/ANKARA

Fuarın ilk gününde düzenlenen ödül töreninde, "Commercial Vehicles" ve "Green Award" kategorilerinde iki ödül alan Sampa, sözkonusu ödülleri fren kaliperleri için geliştirdikleri Breaking Emission Storage Technology (B.E.S.T) ile elde etti.

Yenilikçi ve çevre dostu

Şirketten yapılan açıklamada yenilikçi ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çeken B.E.S.T’nin yakaladığı başarıda; başta Ar-Ge ekibi olmak üzere tüm çalışanlar ve destek veren iş ortaklarının büyük payı olduğunun altı çizildi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı” Gayrimenkul sektörünün temsilcileri uyarıyor: Faizler düşmeden önce konutunuzu alın Almanya'da, Türk anne ve oğlunun öldüğü yangın kundaklama olabilir! Kredi çekecekler dikkat: 100 bin TL'lik kredinin toplam maliyeti ne kadar?