QNB Türkiye’den 125 milyon dolarlık yeşil ve mavi tahvil hamlesi

QNB Türkiye, Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile birlikte 125 milyon dolarlık yeşil ve mavi tahvil ihracı yaptı.

Haber Merkezi |

QNB Türkiye, IFC ve EBRD iş birliği ile toplamda 125 milyon dolar tutarında yeşil ve mavi tahvil ihracı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, IFC ve EBRD'nin eşit katılımıyla toplam 100 milyon dolar değerinde yeşil tahvil ihracı yapıldı.

Yeşil tahvil, yenilenebilir enerji ve düşük karbonlu projelerin uzun vadeli finansmanını desteklerken, toplam 25 milyon dolar değerinde mavi tahvil ise su kaynaklarının ve deniz ekosistemlerinin korunmasına yönelik projelerin finansmanına odaklanıyor.

Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... Satmayıp kiraya da vermeyince devlet boş eve el koydu! Yasa ilk kez uygulandı