“Özel sektör öncülüğünde dayanıklı büyüme için makroekonomik istikrarı güçlendireceğiz”

OVP ile ilgili sosyal medya hesabından duyuru yapan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, özel sektör öncülüğünde dayanıklı büyüme için makroekonomik istikrarı daha da güçlendireceklerini söyledi.

Haber Merkezi |

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, OVP ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunarak, özel sektör öncülüğünde dayanıklı büyüme için makroekonomik istikrarı daha da güçlendireceklerini söyledi.

Bakanın paylaşımı şöyle:

“Ekonomide 2022-2024 döneminin temel politikalarına, ilkelerine, hedef ve gösterge niteliğindeki ekonomik büyüklüklerine yer verdiğimiz OVP bugün yayımlandı. Özel sektörün öncülüğünde dayanıklı bir büyüme için makroekonomik istikrarı daha da güçlendireceğiz”

Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı