OPEC+ petrol üretim politikasında değişiklik tavsiyesinde bulunmadı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC+) petrol üretim politikasında değişiklik tavsiyesinde bulunmadı.

Haber Merkezi |

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya öncülüğünde birlikte hareket eden ülkelerden oluşan OPEC+'nın Ortak Bakanlar İzleme Komitesi (JMMC) petrol üretimi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Bir OPEC+ kaynağının Reuters’a verdiği bilgiye göre bugünkü toplantıda petrol üretim politikasında değişiklik tavsiyesinde bulunmadı.

Üretimde bir değişiklik önerisi sunulmadı

JMMC, üretimi azaltma ve Aralık ayından itibaren bazı üretim kesintilerini sona erdirme yönündeki anlaşmada bu hafta bir değişiklik tavsiyesinde bulunmadı.

Toplantılar 2 ayda bir yapılıyor

İki ayda bir düzenlenen toplantıda JMMC üretim politikası konusunda tavsiyelerde bulunabildiği gibi gerekli gördüğü takdirde OPEC+ üyelerinin tamamının katıldığı bir toplantı düzenlenmesi çağrısında da bulunabiliyor.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!