Koçtaş GM Kılıçoğlu: Karantinada en çok hobi boyaları satıldı

Koçtaş Genel Müdürü Kılıçoğlu, karantina günlerinde en çok hobi boyalarının satıldığını söyledi. Kılıçoğlu, 1 Haziran itibarıyla tüm mağazaların açılacağını belirtti.

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, karantina günlerinde en çok hobi boyalarının satıldığını, ofis ürünlerine de ilginin arttığını söyledi.

Dünya Talks'ta Ceyhun Kuburlu'nun sorularını yanıtlayan Kılıçoğlu, geçici olarak kapandıkları tarihten bugüne kadar çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini aktardı.

Karantina günlerinde en çok hobi boyalarının satıldığını belirten Kılıçoğlu, "1 Haziran itibarıyla tüm mağazaları açmış olacağız” dedi.

Kılıçoğlu, şunları kaydetti:

"COVID-19'a karşı 'Sıfır Tolerans Manifestosu' adı altında tüm ilkelerimizi belirledik, tüm önlemlerimizi aldık ve kademeli olarak mağazalarımızı açmaya başladık. Sıfır Tolerans Manifestosu, bizim için olmazsa olmaz kuralları içeriyor ve yeniden açılacak tüm mağazalarımızda da bu kurallar esas alınıyor. İstihdamın kesintiye uğramaması ve ihtiyaçlar paralelinde talebi artan yapı market ürünlerinin müşterilerimize ulaştırılması bizim için büyük önem taşıyor. Bunu bir ödev olarak görüyoruz."

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı