Kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri bugün başlıyor

Pandeminin başından bu yana kısa çalışma ödeneği kapsamında 27.6 milyar lira ödeme yapıldığını bildiren Bakan Selçuk, işsizlik ve ocak ayı ödemelerinin bugün başlayacağını açıkladı.

ANKARA Haber Merkezi |

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, pandeminin başından bu yana kısa çalışma ödeneği kapsamında 3.8 milyon kişiye 27.6 milyar lira ödeme yapıldığını bildirdi.

Ocak ayı kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin bugün başlayacağı bilgisini veren Selçuk, 1 milyon 320 bin kişiye, 2.1 milyar lira kısa çalışma ödemesi yapılacağını aktardı.

Selçuk, ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayanlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını belirtti.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri