Kayseri’de kent ekmeğe zam geldi!

Kayseri’de dün ulaşım fiyatlarına gelen zammın ardından bugün de kent ekmek fiyatlarına zam geldi.

Haber Merkezi |

Kayseri’de ekmek fiyatlarına yeniden zam yapıldı. 200 gramlık ekmek, yüzde 40'lık bir artışla 5 TL'den 7 TL'ye yükseldi. Yerel seçimlerin ardından hem ulaşım hem de kent ekmek fiyatlarına yapılan zamların ardından, Mayıs ayındaki artıştan yaklaşık 4 ay sonra fiyatlar bir kez daha zamlandı.

Vatandaş tepkili

Ulaşım ve ekmek fiyatlarına yapılan bu ikinci zam, vatandaşların tepkisini çekti. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Nisan ayında 3.75 TL'ye aldığımız ekmek şimdi 7 TL oldu. Ulaşım ücreti ise önce 11.5 TL'den 16.5 TL'ye, ardından 20 TL'ye çıktı. Maaşlara zam yok ama her şeye zam geliyor" ifadelerini kullandılar.

Rahmi Koç 20 yıl sonra itiraf etti: 5 işe yatırım yaptık, 4'ü battı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Araç muayenesinde ek komisyona mahkemeden emsal karar! Paralar iade edilecek Ev sahibi ve kiracı soluğu arabulucuda aldı, maaşa göre zamda anlaştı Bakanlık harekete geçti... Açık büfelere inceleme: Gıda israfı önlenecek Altın zeytin ilk kez görücüye çıktı! 300 dolardan satılıyor