Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan göreve başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Lütfi Elvan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada göreve başladığını belirterek, "Teveccühleriyle şahsıma bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Lütfi Elvan, sosyal medya hesabından göreve başladığını bildiren tweet paylaştı.

İstifa eden Berat Albayrak'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Elvan, paylaştığı 'tweet'inde şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Teveccühleriyle şahsıma bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Değerli Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a milletimize bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın."

Bakan Elvan'dan ilk açıklama: Benim için de sürpriz oldu

Bakan Soylu'dan Albayrak paylaşımı: Şükranlarımı sunuyorum

Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi