Güney Koreli kripto firması Hashed, Abu Dabi'ye genişliyor

Güney Koreli kripto şirketi VC Hashed Ventures, varlığını Abu Dabi'ye genişletiyor. Hashed Ventures, avantajlı bir düzenleyici ortamın burayı en sıcak küresel kripto merkezlerinden biri haline getirdiği Abu Dabi'deki ayak izini genişleten en son dijital varlık şirketi oldu.

Haber Merkezi |

Bloomberg'in haberine göre, Güney Kore merkezli kripto girişim sermayesi Hashed, Abu Dabi'nin teknoloji ekosistemi Hub71 ile bir ortaklık imzaladı.
Hashed, BAE'ye daha fazla teknoloji ve kripto startup'ı getirmeyi planlıyor.

Hub71, yeni kurulan şirketlere kaynak sağlayarak büyümelerini destekliyor

Abu Dabi'nin teknoloji kuluçka merkezi Hub71, yeni kurulan şirketlere gerekli kaynakları sağlayarak, potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla bağlantı kurmalarını kolaylaştırarak ve yerel düzenlemelere uyum sağlamalarına yardımcı olarak büyümelerini destekliyor.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı