Farklı ülkelerden Türk ekonomistler pandemi sonrasını değerlendirecek

Koronavirus salgınının küresel ekonomiye ve Türkiye’ye etkisi değerlendirilecek. Bir çok farklı ülke ve disiplinlerden uzmanları bir araya getiren Experience.IM, 15 Mayıs Cuma saat 14:00’de düzenleyeceği webinar ile konuyu masaya yatıracak.

Banque de Commerce et de Placements CEO’su Naci Sığın'ın moderatörlüğünde, IWF Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Türktan, Raiffeisen Centrobank Küresel Sermaye Piyasaları Başkanı Özgür Yaşar Güyüldar, ve Dünya Bankası Grubu Yatırım Uzmanı Murat Karaege'nin ekonomik gündemi yorumlayacağı "Pandemi Sonrası Ekonomiye Bakış" panelini düzenliyor.

Dijital ortamda gerçekleşecek bu etkinlik "Ekonominin Şekillenmesinde Gözardı Edilmemesi Gerekenler", Koronavirus Salgınının Küresel Ekonomiye İktisadi Etkileri" ve Yeni "Dönemi Güçlü Temeller Üzerine İnşaa Etmek" başlıklı üç bölümden oluşacak. İzleyicilerin ücretsiz olarak kayıt yaptırılabileceği panelde ayrıca en merak edilen konulara değinilecek bir soru cevap bölümüde yer alacak.

İlgilenen tüm katılımcılar https://exp.ist/ekonomi kısa adresinden ulaşacakları etkinlik sayfasındaki kayıt formunu doldurarak panelde ücretsiz olarak yerlerini ayırtabilirler.

Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı