Endless’ten sanal ofis çözümü

Endless Office CEO’su Özdemir, sanal ofis sektörünün fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını söyledi.

Salgınla birlikte çalışma dünyasına yönelik uygulamalar artıyor. İş yaşamının gündemine giren sanal ofis hizmetleri de büyüyen alanlar arasında.

Endless Office CEO’su Gökmen Özdemir, “Sanal ofis sektörünün gözle görülür bir şekilde hızla büyüdüğünü söyleyebilirim. 3 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını öngörüyoruz” dedi.

Gökmen Özdemir, “Sanal Ofis ayrıcalığıyla fiziki bir ofise gitmeksizin vergi levhası üzerinde göstereceğiniz yasal adres, posta, kurye, kargo bildirimi ve takibi, şirketinize özel telefon numarası ve IP adresi, ayda 10 saat toplantı odası kullanımı, 4 ayrı lokasyonda toplantı rezervasyonu opsiyonu ve en önemlisi stopajdan muafiyet gibi avantajları sunan Endless Off ice çözüm ortağınız olacak” diye konuştu.

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste...