Dofer Yapı ne zaman halka arz edilecek? Hisse fiyatı ve talep toplama tarihleri nedir?

SPK tarafından onaylanan Dofer Yapı, talep toplama tarihleri açıklandı mı? Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ ne zaman halka arz edilecek? Dofer Yapı halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Dofer Yapı halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu bilgileri...

Haber Merkezi |

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 5 Ekim 2023 tarihli bülteninde 3 şirketin daha halka arzına onay verdi. Borsaya gelecek şirketlerden biri de Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ. Dofer Yapı, halka arz detayları yatırımcılar tarafından sorgulanıyor.

Dofer Yapı halka arzı ne zaman yapılacak?

Dofer Yapı telep toplama tarihleri resme olarak açıklanmadı. Şirketin önümüzdeki hafta talep toplamaya başlayacağı belirtiliyor.

Toplamda 17 milyon pay satışı yapılacak.

Dofer Yapı'nın sermayesi 41,75 milyon TL. Sermaye artırımından sonra değeri 55,75 milyon TL'ye çıkacak.

Mustafa Doğan’ın sahip olduğu 1,59 milyon TL, Yağmur Doğan’ın sahip olduğu 690 bin TL, Mert Doğan’ın sahip olduğu 690 bin TL ve Yasemin Doğan’ın sahip olduğu 30 bin TL nominal değerli B grubu payların satışı yapılacak.

Dofer Yapı Malzemeleleri 1 lot kaç TL?

1 TL nominal değerli paylar 17,11 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”