Bilgütay Yaşar, hayatını kaybetti

PwC Türkiye'nin ortaklarından vergi danışmanı Bilgütay Yaşar, hayatını kaybetti.  

Haber Merkezi |

Sayıştay denetçiliği, Maliye müfettişliği gibi görevler üstlenen ve PwC Türkiye’nin ortaklarından olan Mustafa Bilgütay Yaşar, hayatını kaybetti.

Bilgütay Yaşar, Sayıştay Başkanlığı’nda 1.5 yıllık Sayıştay Denetçiliği’nden sonra Maliye Bakanlığı’na girerek 10 yıl Maliye Müfettişi olarak görev yaptı. Bu görevi sırasında, kamu ve özel kesim işletmelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. 1996 yılında PricewaterhouseCoopers Türkiye İstanbul ofisine katıldı.

PwC Türkiye’de ağırlıklı olarak ilaç, turizm, otomotiv ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin denetim ve danışmanlık projelerinde yer alan Yaşar, DÜNYA Gazetesinde vergi konularında yazılar kaleme alıyordu.

DÜNYA olarak başta Yaşar ailesi olmak üzere sevenlerine ve PwC ailesine başsağlığı diliyoruz.

Bilgütay YAŞAR - VERGİ PORTALI

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?