Benzine 31 kuruş, motorine 41 kuruş indirim

Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş sonrası motorinde litre başına 41 kuruş, benzinde 31 kuruş indirim bekleniyor.

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarında bu hafta yaşanan sert düşüş sonrası motorinde litre başına 41 kuruş, benzinde 31 kuruş indirim bekleniyor  NTV'de yer alan habere göre indirimin bu gece yarısından itibaren geçerli olması bekleniyor.

Brent tipi ham petrolün varil fiyatı Ocak ayı başındaki 72 dolardan 16 doların altına kadar geriledi. Bu düşüşte Rusya ve Suudi Arabistan arasındaki petrol piyasasında fiyat savaşı ve koronavirüs endişeleri belirleyici konumda.

Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte Mart ayında benzinde yaklaşık 1.5 TL, motorinde ise yaklaşık 1 indirimler yapıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler enflasyonu da doğrudan etkiliyor.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri