Bella Maison, mağaza yatırımlarına devam ediyor

Yıl sonuna kadar 17 mağazaya ulaşma hedefi kapsamında yatırımlarına devam eden Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete aldı.

Bella Maison, mağazalaşma hamlesine devam ediyor. Marka, geçtiğimiz gün hizmete aldığı İstanbul İstinyePark AVM'deki mağazasının ardından yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de hizmete aldı. 170 metrekare alana sahip mağazada Bella Maison, yatak odası, sofra, banyo, kozmetik, ev tekstili, ev dekorasyonu gibi farklı kategorilerdeki ürün çeşitlerini kullanıcıların beğenisine sunacak.

Bodrum Midtown AVM'deki mağazanın açılışıyla ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, "Tüm dünyayla birlikte benzerine daha önce hiç rastlamadığımız bir dönemi yaşarken, AVM’lerin uzun süre kapalı olduğu süreçte bile mağaza yatırımlarımıza devam ettik. Ulaşılabilir ve tarz öneren bir marka olma hedefiyle mağazalaşmayı önemsiyoruz. Yakın zamanda İstanbul İstinyePark’ta bir mağaza açtık, şimdi de renklerimizi Bodrum’un renkleriyle bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece yıl bitmeden yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımla toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama