Bakan Varank: COVID-19 Platformu altında 7 aşı projesi yer alıyor

Bakan Varank: "COVID-19 Platformu altında 7 aşı projesiyle kimyasal ve biyoteknolojik yöntemlerin uygulanacağı 7 ilaç geliştirme projesi yer alıyor."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara’da “COVID-19 Türkiye Platformu” koordinasyonunda gerçekleştirilen “Aşı ve İlaç Geliştirme Sanal Konferansı”nda konuştu.

Bakan Varank, yaptığı açıklamada, "COVID-19 Platformu altında 7 aşı projesiyle kimyasal ve biyoteknolojik yöntemlerin uygulanacağı 7 ilaç geliştirme projesi yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 tedbirleri

Bakan Varank, "Bu süreçte emekçilerimizin işini kaybetmemesi, hanelerin gelir seviyesinin korunması kırmızı çizgimiz." şeklinde konuştu.

Satışlar patladı ancak... 1 milyon TL'nin altında elektrikli model var mı? Piyasaların kilidini mumlar açar En güvenilir ve uzun ömürlü 26 araba markası belli oldu! Ağabeyin kolundaki ısırık Narin'e mi ait? Adli Tıp raporu çıktı Kayıp Narin'in ağabeyi gözaltında: Kolundaki ısırık izleri dikkat çekti ABD'li çip üreticisi Nvidia'nın geliri beklentileri aştı