Bakan Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini belirterek, "Ülkemiz için büyük öneme sahip bu iki sektörün gündeminde olan konuya ilişkin bazı değerlendirmelerde bulunduk." ifadesini kullandı.

Haber Merkezi |

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle görüştüklerini bildirdi.

Çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini belirten Muş, "Ülkemiz için büyük öneme sahip bu iki sektörün gündeminde olan konuya ilişkin bazı değerlendirmelerde bulunduk. Tüm meseleleri rasyonel zeminde ortak akılla ele almaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı