Bakan Bolat, ESDER heyetini kabul etti: Fikir alışverişinde bulunduk

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Başkanı Mahmut Çelikus ve heyetiyle bir araya gelerek esnafın sorunlarına dair çözüm önerilerini değerlendirdiklerini ve her zaman esnafın yanında olacaklarını vurguladı.

Haber Merkezi | AA |

 Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Başkanı Mahmut Çelikus ve heyetini kabul etti. Bolat, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "Görüşmemizde ESDER tarafından hazırlanan 'Esnaf ve Sanatkarın Sorunları ve Çözüm Önerileri Raporu' başlıklı çalışmalarını ele alarak fikir alışverişinde bulunduk. Ticaret Bakanlığı olarak, her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya ve sorunlarının çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!