ASKON Başkanı Aydın: Ekonomi reformu potansiyel büyümeyi hedefliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomi Reformlarını" değerlendiren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Ekonomi reformu çalışmalarının üretimde verimlilik sağlamak suretiyle potansiyel büyümeyi hedeflediğini söyledi.

Haber Merkezi | AA |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün gerçekleştirilen "Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı"nda duyurduğu reform kararlarına ilişkin açıklama yapan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, reformların öz olarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temeline dayandığını kaydetti.

Ekonomi reformu çalışmalarının üretimde verimlilik sağlamak suretiyle potansiyel büyümeyi hedeflediğini belirten Aydın, şunları kaydetti: "Kurumsal yapının güçlendirilmesi, yatırımların teşvik edilmesi, iç ticaretin kolaylaştırılması, rekabet politikaları, piyasa gözetimi ve denetiminin reforma dahil edilmiş olması çok geniş kapsamlı bir çalışma olduğunu gösteriyor. Ayrıca küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti ve beyan yükümlülüğünün kalkması bu zor günlerde güzel bir hediye oldu. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a esnafımız adına çok teşekkür ediyorum. Yeni reformlarla güçlü ve kaliteli büyüyen bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez